Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

«ΕΝΩΣΗ»:Κλείστε τα τηλέφωνα...

Η εποχή των ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ  που κλείδωναν τα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων στα συρτάρια  και τα έβγαζαν όταν αυτοί ήθελαν για ΙΔΙΩΝ όφελος, έχει περάσει ανεπίστρεπτη όμως, κάποιοι δυστυχώς η δε το αντιλήφθηκαν ή θέλουν να ακολουθούνε τις παλαιοσυνδικαλιστικές τακτικές που δυστυχώς εμείς οι νεότεροι ακόμη και σήμερα εξακολουθούμε να απολογούμαστε.
Δηλαδή για όλα αυτά που δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι με
βάση τον ΚΚΠ ΔΕΗ, να  βγάζουν προς τα έξω ότι αυτοί, με δική τους παρέμβαση έδωσαν η θα δώσουν λύση.
Συναδέλφοισσες  - οι
Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» ενημερώνει για άλλη μια φορά τους συναδέλφους που προσελήφθηκαν στον διαγωνισμό του 2007 ότι,  η διαδικασία για την ένταξη τους είναι: 
-       Κλείνοντας 2 χρόνια από την ημερομηνία πρόσληψης φεύγουν τα χαρτιά από τη γραμματεία  του χώρου που εργάζονται προς την ΔΑΝΠ, όπου περνάνε από συμβούλιο κρίσεως.
-       Εάν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εντάσσονται κανονικά στο τακτικό προσωπικό και η απόφαση τους, κοινοποιείτε στους ίδιους για αποδοχή.
-       Από τη στιγμή που εντάσσονται στο τακτικό προσωπικό  και κοινοποιηθεί  η ένταξη τους από τη ΔΑΝΠ στην ΔΟΛ, η όποια προϋπηρεσία είχαν από οχτάμηνα ή δίμηνα τα αναδρομικά τους δίνονται το πολύ σε ένα μήνα.          


Υ.Γ. Συναδέλφοισσες –οι
- Κλείστε τα τηλέφωνα σε αυτούς που για άλλη μια φορά θέλουν να σας κοροϊδέψουν, λέγοντας σας ότι αυτά που δικαιούστε τα πήρατε   γιατί παρενέβησαν αυτοί.
- Κλείστε τα τηλέφωνα σε αυτούς που το μόνο που κάνουν με την παλαιοσυνδικαλιστική τους τακτική είναι να τιμωρούνται δυστυχώς μόνο οι εργαζόμενοι , με αρκετές ημέρες αργιών.

                         ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ            ΟΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                      
 ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κ.                 ΜΗΤΣΙΚΙΔΗΣ Κ.

ΠΗΓΗ