Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Eσείς τα φάγατε.....

Σε τραπεζώματα και δεξιώσεις έφαγαν το αστρονομικό ποσό των 2,1 δισ. δραχμές!
Την άμεση επέμβαση της δικαιοσύνης και την απόδοση ευθυνών όπου προκύπτουν τόσο για την υπέρβαση στο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 όσο και... για τη μετα-ολυμπιακή εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ζητά η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και εισαγγελέων Βασιλική Θάνου.

Με το κόστος στο σκάνδαλο της υπερτιμολόγησης, ένα θέμα που έχεi αναδείξει το STAR, να φθάνει στα 30 δισ. από τα 2,5 δισ. που ήταν αρχικός σχεδιασμός, δεν χρειάζονται εξειδικευμένες οικονομικές γνώσεις κανείς για να συνδέσει το θέμα αυτό με τη σημερινή κατάσταση στη χώρα.
Όπως αναφέρει η Αρεοπαγίτης κα Θάνου «τόσο οι αποδιδόμενες οικονομικές ατασθαλίες, όπως η υπερβολική υπέρβαση του αρχικού προϋπολογισμού κατασκευής των ολυμπιακών έργων ή οι απευθείας αναθέσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, όσο και η εγκατάλειψη των περισσότερων εξ αυτών (των έργων) και η παράλειψη αξιοποίησής τους, και μάλιστα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης κατά τη διάρκεια της οποίας επιβάλλεται να αξιοποιείται στο μέγιστο η περιουσία του Δημοσίου, είναι δύο ζητήματα πολύ σοβαρά, τα οποία πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος από τη Δικαιοσύνη. Θεωρώ βέβαιο ότι μετά τον θόρυβο που προκύπτει και πάλι, θα πρέπει να επιληφθούν άμεσα τα αρμόδια όργανα και να αποδοθούν ευθύνες όπου προκύπτουν».

Το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά τη διοργάνωση, δεν έχει γίνει καμία επίσημη αποτίμηση του συνολικού κόστους της Ολυμπιάδας της Αθήνας, θεωρείται από μόνο του ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων… Αυτός είναι, εξάλλου, και ο λόγος που δέκα βουλευτές ζητούν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το που πήγαν τα χρήματα της «χρυσής» Ολυμπιάδας και γιατί υπήρξαν τόσο σημαντικές υπερβάσεις.

Όπως δείχνουν νέα στοιχεία που έρχονται σήμερα στο φως η σπατάλη του δημόσιου χρέους με απευθείας αναθέσεις προμηθειών εκατομμυρίων ευρώ, είναι ανεξέλεγκτη.

Η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων διαπίστωσε μια σειρά ατασθαλιών, που δεν βάζει ο ανθρώπινος νους. Μόνο για δεξιώσεις και τραπεζώματα έφαγαν 2,1 δισ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων το πόρισμα έδειξε ότι για τα έτη 2000 – 2001 η Οργανωτική Επιτροπή ξόδεψε:

-Πάνω από 2 δισ. δρχ. για δημόσιες σχέσεις, δεξιώσεις, εκθέσεις, τραπέζια ξένων και εγχώριων προσκεκλημένων, δημοσιογράφων κλπ.

-Το ίδιο χρονικό διάστημα προχώρησε σε ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων για τα στελέχη με απευθείας αναθέσεις, χωρίς διαγωνισμούς ή έρευνα αγοράς.

-Προσελήφθησαν επιλεκτικά και παράνομα πλήθος υψηλόβαθμων για να στελεχώσουν την Οργανωτική Επιτροπή, με υψηλότατες αμοιβές που έφταναν τα 4 εκατομμύρια δρχ.

Και σαν μην έφταναν αυτά η κορύφωση των εξόδων σημειώνεται την περίοδο 2003 – 2004.

«Χρυσές» οι δημόσιες σχέσεις

Στο πόρισμα των δικαστών – ελεγκτών γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις δαπάνες της Οργανωτικής Επιτροπής για τις δημόσιες σχέσεις, για τις οποίες σε ένα μόνο έτος, το 2000, ξοδεύτηκαν 2.168 δισ. ευρώ!

Το μεγάλο φαγοπότι

Το ποσό των 2.412.900 δρχ. δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο, όπου η Οργανωτική Επιτροπή έκανε το τραπέζι σε 165 άτομα. Δηλαδή δόθηκαν 14.624 δρχ. για το κάθε άτομο που βρέθηκε εκεί, ενώ άλλες 214.300 δρχ δόθηκαν σε γνωστή εταιρία για το γεύμα υψηλού στελέχους του «Αθήνα 2004» με 4 μέλη της ΔΟΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πόρισμα – φωτιά είχε δοθεί στην τότε πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, στον Πρόεδρο της Βουλής και στους αρμόδιους υπουργούς, όμως φαίνεται ότι πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.

Την ίδια στιγμή, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου τα έργα και οι εγκαταστάσεις έγιναν με γνώμονα την μετα-ολυμπιακή αξιοποίηση τους καθώς είναι λυόμενες κατασκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε Ολυμπιακούς αγώνες άλλων χωρών.

Ποιο το νόημα των αποκρατικοποιήσεων????

Ποιο το νόημα των αποκρατικοποιήσεων????















ΠΗΓΗ

Στα "μαύρα" ταμεία της Siemens ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού;


Ο Ιωάννης Καρακώστας είναι διαπρεπής καθηγητής και σήμερα έχει την ιδιότητα του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού. Κατά τη διάρκεια του πλούσιου εργασιακού του βίου ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens Α.Ε. Όταν αποκαλύφθηκε αυτό, ο ίδιος ισχυρίσθηκε πως είχε φύγει με την έλευση Χριστοφοράκου (Οκτώβριος 1996) επειδή δεν τον δεχόταν στο γραφείο του και "η συνεργασία ήταν αδύνατη" - εμφανίσθηκε περίπου ως "αντιστασιακός" στα ήθη που έφερε η διοίκηση Χριστοφοράκου.

Όμως στην εκκρεμή δικογραφία για τη Siemens -6 χρόνια έχουν περάσει από τις συλλήψεις στη Γερμανία και εδώ ακόμη συντάσσεται κατηγορητήριο...- υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι πληρωνόταν από τα "μαύρα" ταμεία της και την περίοδο Χριστοφοράκου!

Το αποκλειστικό έγγραφο που δημοσιεύει η "Αυγή" της Κυριακής είναι η επίσημη μετάφραση από την Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ενός τραπεζικού extre - ενός από τα εκατοντάδες που βρίσκονται στη δικογραφία και ο εισαγγελέας και οι ανακριτές ζήτησαν να μεταφραστούν.

Σύμφωνα με αυτό το extre, στις 23 Ιουλίου 1998 πληρωνόταν ο καθηγ. Δρ. Ιωάννης Καρακώστας με 30.000 γερμανικά μάρκα στην τράπεζα Schmidt Bank στο Μόναχο (αρ. λογαριασμού 066049188). Πρόκειται για επίσημο έγγραφο της δικογραφίας. Δείχνει ακόμη ότι τα 30.000 μάρκα εμβάσθηκαν από το παραλογιστήριο της Siemens, από λογαριασμό που η μητρική τροφοδοτούσε από το Μόναχο (Deutsche Bank) στο Σάλτσμπουργκ και στη Raiffeisenverband.

Επιπλέον η "Αυγή" της Κυριακής δημοσιεύει το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο τραπεζικό παραστατικό, όπως παραδόθηκε από την εισαγγελία Μονάχου στην εισαγγελία της Αθήνας.

Κρυμμένα σε θυρίδες...

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τα πρώτα στοιχεία που έφθασαν από τη γερμανική Δικαιοσύνη ύστερα από τη δικαστική συνδρομή που ζήτησε ο εισαγγελέας Π. Αθανασίου το 2006. Πρόκειται για στοιχεία που είχαν φυλαγμένα σε θυρίδες οι διαχειριστές των "μαύρων" ταμείων της Siemens (Ράινχαρτ Σίκατσεκ, Μάικλ Κουτσενρόιτερ κ.ά. ), καθώς διαχειρίζονταν εκτός των επίσημων λογαριασμών της μητρικής Siemens το χρήμα που προοριζόταν για δωροδοκίες πολιτικών, κρατικών λειτουργών, κομμάτων, διαμορφωτών της κοινής γνώμης, δικαστικών, χορηγίες, δημόσιες σχέσεις, ταξίδια υπαλλήλων ΟΤΕ κ.λπ.


Ίδια πορεία με το χρήμα για τις δωροδοκίες

Υπογραμμίζεται ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού φέρεται να λαμβάνει το έμβασμα των 30.000 μάρκων από το "μαύρο" ταμείο της Siemens με την ίδια ακριβώς μέθοδο που εστάλησαν άλλα ποσά που προορίζονταν για πολιτικά κόμματα και πρόσωπα (Θόδωρος Τσουκάτος, Τάσος Μαντέλης), στελέχη του ΟΤΕ, στελέχη της ελληνικής Siemens (Ηλίας Γεωργίου, Χρήστος Καραβέλας) και δεκάδες άλλα πρόσωπα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη: από την Deutsche Bank του Μονάχου (όπου είναι ο εταιρικός λογαριασμός της Siemens) στη Raiffeisenverband του Σάλτσμπουργκ (η οποία είναι η τράπεζα - "καταφύγιο" για τις δωροδοκίες) και από εκεί στους ειδικούς διαχειριστές των "μαύρων" ταμείων, οι οποίοι έστελναν βάσει οδηγιών τα χρήματα και κρατούσαν παραστατικά.


Ερωτήματα

Για τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού ανακύπτουν ερωτήματα:

- Γιατί αμείφθηκε τον Ιούλιο του 1998 από τα "μαύρα" ταμεία;

- Πώς ισχυρίσθηκε στις 11 Ιουλίου ότι παραιτήθηκε από τη θέση του νομικού συμβούλου της ελληνικής Siemens, "σύντομα μετά την ανάληψη της διεύθυνσης της εταιρείας από τον Μ. Χριστοφοράκο", όταν πληρώνεται τουλάχιστον μέχρι το 1998;

- Ποιες υπηρεσίες προσέφερε δύο χρόνια μετά την έλευση Χριστοφοράκου;

- Δηλώθηκε φορολογικά η συγκεκριμένη αμοιβή;


Το ήξερε η Ν.Δ. και ο Αντ. Σαμαράς;

Το θέμα έχει και πολιτικές διαστάσεις, που αφορούν τη Ν.Δ. και τον πρωθυπουργό.

Τα έγγραφα που δημοσιεύει η "Αυγή" της Κυριακής έφθασαν το καλοκαίρι του 2010 στην εξεταστική επιτροπή μαζί με όλη τη δικογραφία του σκανδάλου Siemens. Η Ν.Δ. δεν είδε ότι υπήρχε απόδειξη αμοιβής του Ι. Καρακώστα από τα "μαύρα" ταμεία; Μήπως αποσιωπήθηκε; Και ποιος ήταν ο διαχειριστής του υλικού της δικογραφίας ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη ή δέχθηκε την εντολή να το αποσιωπήσει; Σήμερα ο συγκεκριμένος έχει πολιτική θέση δίπλα στον πρωθυπουργό; Μήπως γύρω από τον Αντ. Σαμαρά έχει δημιουργεί ένας ιστός προσώπων που συνδέονται μεταξύ τους και με το σκάνδαλο της Siemens;

Και κάτι τελευταίο: Ως νομικός σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά, ο Ι. Καρακώστας τι εισηγήθηκε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens;

Νέα Πιστοποιητικά ΔΕΗ


Οργανο Ελέγχου Ηλεκτρικής Εγκατάστασης
Αναγνωρίζω ότι για τους περισσότερους από εσάς, η έκδοση ενός πιστοποιητικού για τη ΔΕΗ είναι ένα επιπλέον κόστος, κάτι που θα θέλατε να αποφύγετε.
Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα παλαιά πιστοποιητικά. Τα νέα όμως πιστοποιητικά της ΔΕΗ είναι πραγματικά χρήσιμα!
Ο έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης είναι πλήρης και λεπτομερής. Αποκαλύπτει προβλήματα ασφάλειας που μπορεί να υπάρχουν.
Αξιοποιήστε αυτή τη δυνατότητα και πέρα από ένα αναγκαστικό πιστοποιητικό μάθετε την κατάσταση του ηλεκτρικού σας δικτύου.


Ξέρετε ότι,
από την 1 Νοεμβριου 2011 η ΝΕΑ Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) θα είναι η μόνη δηλωση που θα δέχεται η ΔΕΗ.

Έκδοση της νέας Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ).
Με τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για τον έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάσταση σας.
και το πολυόργανο για τον ηλεκτρολογικό έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Οι μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να σημειωθούν σε αυτο το σημείο
Όταν θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασής σας
γίνονται τα ακόλουθα:
  • Μετρήσεις με την βοήθεια του ειδικού οργάνου για τον έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
  • Δοκιμές
  • Οπτικός έλεγχος
Εάν ο ηλεκτρολογικός έλεγχος οδηγήσει στη μη τήρηση του πρωτοκόλλου HD 384 ή ΚΕΗΕ τότε δεν θα προχωρήσει η συμπλήρωση της Έκθεσης Παράδοσης Ηλεκτρικής Εγκατάστασης, στο μονογραμικό σχέδιο του ηλεκτρικού πίνακα, στο σχέδιο κάτοψης των ηλεκτρικών γραμμών και τέλος στην Υπεύθυνη Δήλωση Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη. Θα συμπληρωθεί και θα υπογραφεί μόνο η φόρμα του πρωτοκόλλου ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης και θα σας  παραδώθει με τις ελλείψεις που έχει η εγκατάσταση σας.
Θα λάβετε γνώση και θα υπογράψετε στην φόρμα του πρωτοκόλλου ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης!
Θα πληρωσετε για την εργασία και τον έλεγχο
Θα πρέπει να γίνουν οι αλλαγές ετσι ώστε η εγκατάσταση να είναι σύμφωνη με το πρότυπο HD 384 ή ΚΕΗΕ και μετά εφ' οσον ξαναγίνει έλεγχος της εγκατάστασης και όλα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα θα συμπληρθεί καινούργια φόρμα πρωτοκόλλου ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης την οποία θα υπογράψετε πάλι και εσείς.
Μετά θα προχωρήσει η συμπλήρωση και των υπόλοιπων φορμών από τις οποίες αποτελείται η ΝΕΑ ΥΔΕ
Ό κάθε ηλεκτρολόγος, αλλά και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να υπογράφει στο Πρωτόκολλο ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης και στην Έκθεση παράδοσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Η ΝΕΑ ΥΔΕ θα αποτελείται από:
  • Υπεύθυνη Δήλωση Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη
  • Έκθεση Παράδοσης Ηλεκτρικής Εγκατάστασης
  • Πρωτόκολλο Ελέγχου Ηλεκτρικής Εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384
  • Πρωτόκολλο Ελέγχου Ηλεκτρικής Εγκατάστασης κατά ΚΕΗΕ (εάν είναι παλιά εγκατάσταση πρίν τον Μαρτιο του 2006 ή εάν σε μια εγκατάσταση συνυπάρχουν και τα δυο πρότυπα)
  • Σχέδιο μονογραμμικό του ηλεκτρικού πίνακα της εγκατάστασης
  • Κάτοψη με την όδευση των ηλεκτρικών γραμμών της εγκατάστασης και της θέσης των διακοπτών, φωτιστικών, πριζών, φωτιστικών ασφαλείας, κινητήρων, πινάκων... επίσης και θερμοστατών.
Η ΝΕΑ ΥΔΕ θα δίδετε για τον αρχικό έλεγχο της ηλεκτρικής εγκατάστασης σε:
  • Νέες παροχές
και για τον Επανέλεγχο της ηλεκτρικής εγκατάστασης σε:
  • Κατοίκιες (Αλλαγή ονόματος λογαριασμού) πρέπει να επανελέγχονται τουλάχιστον κάθε 14 χρόνια
  • Κλειστοί επαγγελματικοί χώροι που δεν έχουν εύλεκτα υλικά  πρέπει να επανελέγχονται τουλάχιστον κάθε 7 χρόνια
  • Κλειστοί επαγγελματικοί χώροι με εύλεκτα υλικά πρέπει να επανελέγχονται τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια
  • Χώροι ψυχαγωγίας και συνάθροισης κοινού πρέπει να επανελέγχονται τουλάχιστον κάθε 1 χρόνο
  • Επαγγελματικές εγκαταστάσεις στην ύπαιθρο (μαρίνες, πισίνες, κάμπινγκ) πρέπει να επανελέγχονται τουλάχιστον κάθε ένα χρόνο και σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης τους, πρίν απο την επανασύνδεση


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ
ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ HD 384
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ HD 384
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΗΕ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ KEHE

Από 1η Οκτώβρη η προσαύξηση σε όσους δεν βρουν νέο προμηθευτή

Προσθήκη λεζάντας

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους καταναλωτές - πρώην πελάτες των εταιρειών HELLAS POWER Α.Ε και ENERGA POWER TRADING Α.Ε., που παραμένουν στις υπηρεσίες της ΔΕΗ ως Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας, καθώς και στους καταναλωτές – πρώην πελάτες των εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. και REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε.,  που  παραμένουν στις υπηρεσίες της  ΔΕΗ Α.Ε., ως Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου, και οι οποίες λήγουν  την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ότι θα πρέπει να συνάψουν άμεσα σύμβαση με Προμηθευτή ρεύματος της επιλογής τους.
Σχετικός κατάλογος προμηθευτών, της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης,  βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ
(http://www.rae.gr/site/categories_new/about_rae/factsheets/major_news/25062012_1.csp).
Σε αντίθετη περίπτωση, η ΔΕΗ, ως Προμηθευτής Καθολικής Υπηρεσίας προτίθεται να τιμολογεί την καταναλισκόμενη ενέργεια από όλους τους καταναλωτές που υπάγονται στις υπηρεσίες του Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας  με προσαύξηση κατά 7% επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου της κατηγορίας τους και μέχρις ότου επιλέξουν προμηθευτή της επιλογής τους.  Αυτό θα γίνει σε εφαρμογή της υπ’  αριθ. 545/2012 Απόφασης της ΡΑΕ,  για λόγους αντιστάθμισης του ειδικού κόστους που προκαλούν, καθώς και  δίκαιης  μεταχείρισης προς τους λοιπούς  καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με Προμηθευτή της επιλογής τους.
Επειδή στόχος της ΔΕΗ είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και όχι η οικονομική επιβάρυνσή τους, δίδεται προθεσμία 40 ημερών περίπου για την τακτοποίηση της εκκρεμότητάς τους. Στο πλαίσιο αυτό, η σχετική προσαύξηση θα αρχίσει να εφαρμόζεται από 1ης Οκτωβρίου 2012 στους καταναλωτές που θα αδρανήσουν να επιλέξουν Προμηθευτή και να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του.
Για τη διευκόλυνσή τους οι ως άνω καταναλωτές,  αναφορικά με τη διαδικασία υπογραφής νέου Συμβολαίου, μπορούν να ενημερώνονται καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή  214-214-2000 που διαθέτει η ΔΕΗ για το σκοπό αυτό, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 8:00πμ έως και 8:00μμ.