Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεβαν τον χαλκό από μετασχηματιστές της ΔΕΗ στην Κορινθία


Στην αγροτική περιοχή Τραγάνας του Κιάτου Κορινθίας, συνελήφθησαν δύο άνδρες ρομά, γιατί «ξήλωσαν» έναν μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το περιτύλιγμα χαλκού.
Η αστυνομία τους συνέλαβε την ώρα που περίμεναν στο σημείο συνεργούς τους, προκειμένου μεταφορτώσουν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν διαπράξει άλλες τρεις όμοιες κλοπές, προξενώντας ζημιές στον Οργανισμό ύψους 24.000 ευρώ! Επίσης είναι υπέυθυνοι για μία κλοπή σε γεώτρηση - αντλιοστάσιο, που υδροδοτείται ο Δήμος Βέλου - Βόχας, προξενώντας ζημιές ύψους 1.800 ευρώ.

Συνεργείο εργολάβου της αμπε-μπε εθεαθη στο αργυρο ευβοιας..

Συνεργείο ιδιώτη εθεάθη στον υποσταθμό αργυρού στην ευβοια,η συντήρηση δώθηκε σε ιδιώτη και όχι στο συνεργείο συντήρησης της δεη που ήταν υπέυθυνο για τον υποσταθμό.μετά την αποκατάσταση της βλάβης από συνεργείο της αμπε-μπε,την επόμενη ημέρα το συνεργείο συντήρησης με αναχώρηση απο το ρούφ έφτασε στον υποσταθμό αργυρού με εντονες δικαιο΄λογημένες διαθέσεις διότι η διοίκηση ενέργησε υποχθόνια,και ύπουλα εις βάρος των συντηρητών του υποσταθμού που εδρέυουν στο ρουφ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ΔΣΜ)
Αγ. Αννης 70, 122 41 ΡΟΥΦ - ΑΙΓΑΛΕΩ .Ο υπ'αλληλος τους αδμηέ ενέργησε ενστικτοδός και ειδοποίησε το συνεργείο το οποίο έφτασε αργά.Συνάδελφοι να έχετε το νού σας για τυχόν ΄τέτοια περιστατικά..αρχίζει το ξεπούλημα σιγά σιγά με υπονοούμενα άφησαν οι τεχνικοί της αμπε μπε να εννοηθεί ότι δεν θα ειναι η τελευταία φορά αλλά θα αναλάβουν κιάλλους υποσταθμούς,κίνδυνος για τα υπολοιπα συνεργεία....συνάδελφοι να είστε σε ετοιμότητα..