Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕΤη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας ΑΔΜΗΕ, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Ειδικότερα, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
− Κουτζούκος Γεώργιος, Πρόεδρος (Διπλωματούχος Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός)
− Βάσσος Σπύρος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός)
− Απέργης Νικόλαος, Μέλος (Οικονομολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς)
− Μίχου Ευστάθιος, Μέλος (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Νομικής Αθηνών)Το πέμπτο μέλος, το οποίο εκπροσωπεί τους εργαζόμενους της Εταιρείας ΑΔΜΗΕ Α.Ε., θα υποδειχθεί μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από το καταστατικό διαδικασιών.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Κουτζούκος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο περιλαμβάνει ανθρώπους με σημαντική εμπειρία και γνώσεις για τις δραστηριότητες της Εταιρείας όσον αφορά τη διαχείριση του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς και για θέματα που αφορούν τις λειτουργίες των σύγχρονων επιχειρήσεων και αγορών.
Αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την Οικονομία, αλλά και σε μια κρίσιμη καμπή για τις νέες ενεργειακές επενδύσεις της χώρας και τον εκσυγχρονισμό της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με στόχο την δημιουργία της εσωτερικής αγοράς ενέργειας της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης».
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την από 29.2.2012 απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Εταιρείας, είναι τριετής αρχόμενη από 29.2.2012 και λήγουσα 28.2.2015.
Στη θέση του Υπεύθυνου Συμμόρφωσης Εποπτικού Συμβουλίου ΑΔΜΗΕ Α.Ε. διορίστηκε, από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ο κ. Μαΐσης Αλβέρτος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.