Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πολεμιστές παντός καιρού οι εναερίτες της Cosmote

Σε τουλάχιστον 80 περιπτώσεις ακραίων φαινομένων κλήθηκαν να παρέμβουν το πρώτο δίμηνο του 2012 οι τεχνικοί της COSMOTE για να προλάβουν ή να αποκαταστήσουν προβλήματα, εξασφαλίζοντας σε κάθε γωνιά της χώρας επικοινωνία παντός καιρού.

Σε περιπτώσεις όπου το ύψος του χιονιού δυσχέρανε την πρόσβαση στους σταθμούς βάσης, οι τεχνικοί χρησιμοποίησαν ειδικά οχήματα με ερπύστριες, ενώ δεν έλειψαν περιπτώσεις που χρειάστηκε να διανύσουν μέρος της απόστασης ακόμη και με τα πόδια. Στην πλειονότητα των περιστατικών, τα προβλήματα προκλήθηκαν από τα στρώματα πάγου που είχαν καλύψει τους σταθμούς βάσης, ιδίως εκείνους που βρίσκονται σε μεγάλα υψόμετρα.

Κατά τη διάρκεια του 2011, οι τεχνικοί της COSMOTE επενέβησαν σε περισσότερες από 100 περιπτώσεις, ερχόμενοι αντιμέτωποι με χιόνια, παγετούς, καύσωνες, φωτιές και πλημμύρες, ενώ πραγματοποίησαν 50.000 επισκέψεις σε εγκαταστάσεις του δικτύου για την επέκτασή του ή για αποκατάσταση προβλημάτων. Αξιοποιώντας το προηγμένο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της εταιρείας, οι τεχνικοί της COSMOTE συνέβαλαν την περασμένη χρονιά σε περισσότερες από 150 περιπτώσεις εντοπισμού και διάσωσης ανθρώπων που βρίσκονταν σε κίνδυνο (ορειβάτες, ναυτιλομένους, κ.ά), αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η κινητή τηλεφωνία σώζει ζωές.


Πλήρης διάλυση του ΟΑΠ ΔΕΗ στα πατήσια...


Προς ενημέρωση των ασφαλιζομένων της ΔΕΗ ανακοινώνουμε ότι για τα νούμερα προτεραιότητας ότι όσοι δεν έχουν πάει για διεκπεραίωση σε φάρμακα η σε ότι έχει σχέση με ασφάλιση να π,ανε στο κατάστημα στα πατήσια μετά της 16 μαρτίου διότι εξυπηρετούνται τα νούμερα (ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑΣ) όσοι πήραν από 1 εώς το 1000 και ξανά ξεκινάει το σύστημα με τα νούμερα ΜΕΤΆ ΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ.Αυτό το γνωστοποιούμε για όσους συναδέλφους πάνε τώρα για νούμερο προτεραιότητας....δεν θα εξυπηρετηθούν και θα υπάρχει μια σύγχυση,ισχύει και για τους συνταξιούχους συνάδελφους...Ο κουτρουμάνης κατάντησε το ταμείο της δεη τσαντίρι,όπως και η κυβέρνηση που ακολουθεί ....Τώρα αποδείξεις απο τα φάρμακα θα τις δίνετε στο ταμείο και τα χρήματα θα μπαίνουν στην μισθοδοσία κατευθείαν....όσοι φαρμακοποιοί ισχυρίζονται και ζητούν από εσας λόγο γνωριμίας η οτιδήποτε άλλο να σας δώσουν πίσω τις συνταγές και πληρωμή των φαρμάκων άμεσα λόγο το ότι η ΔΕΗ δέν πληρώνει τότε πειτε τους να τα βρούνε με την ΔΕΗ και όχι με εσάς.... Αθήνα - Κάτω Πατήσια, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο
: