Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου η ΔΕΗ έως 31/8

Την άμεση σύναψη σύμβασης με προμηθευτή ρεύματος καλεί η ΔΕΗ να προχωρήσουν οι καταναλωτές - πρώην πελάτες των εταιρειών Hellas Power και Energa Power Trading.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ:

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους καταναλωτές - πρώην πελάτες των εταιρειών HELLAS POWER Α.Ε και ENERGA POWER TRADING Α.Ε., που παραμένουν στις υπηρεσίες της ΔΕΗ ως Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας, καθώς και στους καταναλωτές – πρώην πελάτες των εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. και REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε., που παραμένουν στις υπηρεσίες της ΔΕΗ Α.Ε., ως Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου, και οι οποίες λήγουν την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ότι θα πρέπει να συνάψουν άμεσα σύμβαση με Προμηθευτή ρεύματος της επιλογής τους.

Σχετικός κατάλογος προμηθευτών, της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης, βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ(http://www.rae.gr/site/categories_new/about_rae/factsheets/major_news/25062012_1.csp).
Σε αντίθετη περίπτωση, η ΔΕΗ, ως Προμηθευτής Καθολικής Υπηρεσίας προτίθεται να τιμολογεί την καταναλισκόμενη ενέργεια από όλους τους καταναλωτές που υπάγονται στις υπηρεσίες του Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας με προσαύξηση κατά 7% επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου της κατηγορίας τους και μέχρις ότου επιλέξουν προμηθευτή της επιλογής τους.

Αυτό θα γίνει σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 545/2012 Απόφασης της ΡΑΕ, για λόγους αντιστάθμισης του ειδικού κόστους που προκαλούν, καθώς και δίκαιης μεταχείρισης προς τους λοιπούς καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με Προμηθευτή της επιλογής τους.

Επειδή στόχος της ΔΕΗ είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και όχι η οικονομική επιβάρυνσή τους, δίδεται προθεσμία 40 ημερών περίπου για την τακτοποίηση της εκκρεμότητάς τους. Στο πλαίσιο αυτό, η σχετική προσαύξηση θα αρχίσει να εφαρμόζεται από 1ης Οκτωβρίου 2012 στους καταναλωτές που θα αδρανήσουν να επιλέξουν Προμηθευτή και να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του.

Για τη διευκόλυνσή τους οι ως άνω καταναλωτές, αναφορικά με τη διαδικασία υπογραφής νέου Συμβολαίου, μπορούν να ενημερώνονται καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 214-214-2000 που διαθέτει η ΔΕΗ για το σκοπό αυτό, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 8:00πμ έως και 8:00μμ.