Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εκτός τιμολογίων της ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη και ΕΡΤ


Κατάργηση από τα τιμολόγια της ΔΕΗ των δημοτικών τελών και του τέλους ΕΡΤ, που αντιστοιχούν στο 30% των λογαριασμών, εξετάζει το ΥΠΕΚΑ με το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου. Κατάργηση από τα τιμολόγια της....



ΔΕΗ των δημοτικών τελών και του τέλους ΕΡΤ, που αντιστοιχούν στο 30% των λογαριασμών, εξετάζει το ΥΠΕΚΑ με το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου.

Εντός του Ιουλίου αναμένεται η λήψη άμεσων μέτρων για την αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά ενέργειας, όπως είναι η ενίσχυση του ΛΑΓΗΕ με δάνειο ύψους 140 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και δανεισμός της ΔΕΗ από την ΕΤΕπ με το ποσό των 433 εκατ. ευρώ, χωρίς αυξήσεις τιμολογίων, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν αποκλείεται ωστόσο αύξηση του τέλους για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού.

Παράλληλα, στο «πακέτο» των μέτρων που εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αγορά, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, συμπεριλαμβάνονται η μείωση των εγγυημένων τιμών για την αγορά της «πράσινης» ενέργειας, όχι μόνο για τις νέες μονάδες, αλλά και για τις υφιστάμενες, καθώς και μείωση των επιβαρύνσεων υπέρ τρίτων που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Στις προτεραιότητες του ΥΠΕΚΑ συγκαταλέγεται και η εκχώρηση λιγνιτικών κοιτασμάτων σε ιδιώτες.

ΠΗΓΗ