Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΔΜΗΕ: Διαβούλευση για τις συνδέσεις χρηστών στο σύστημα


Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι και την Τετάρτη 25 Απριλίου, έχει θέσει ο ΑΔΜΗΕ το τεύχος “Διαδικασία Σύνδεσης Χρηστών στο Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας” στο οποίο συνοψίζονται οι Διαδικασίες Σύνδεσης Χρηστών που εφαρμόζονται, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και το Ρυθμιστικό πλαίσιο. Σκοπός είναι να διασφαλίζεται η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και η ίση μεταχείριση των Χρηστών κατά την πρόσβαση τους στο Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις απόψεις τους μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΑΔΜΗΕ ( info@admie.gr ) με θεματολογική συσχέτιση “ Διαδικασία Σύνδεσης Χρηστών ”.
Με τη λήξη της Δημόσιας Διαβούλευσης, ο ΑΔΜΗΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετασχόντων καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, σε συνδυασμό με τις απόψεις και τελικές προτάσεις του ΑΔΜΗΕ.