Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ

Πώληση του 100% του ΑΔΜΗΕ – Με «τρίπλα» θα πάρει το δημόσιο το 34%

Φόρος αίματος στα ορυχεία της ΔΕΗ

Σε 35 ανέρχονται το 2012 τα εργατικά ατυχήματα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων 2013

Αναδρομικά επιδόματα τέκνων από 1/1/2013 δίνετε απο τις 14/8/2013

Από τα γραφεία… στα ορυχεία!

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τους επόμενους μήνες, θα βρεθούν από τα γραφεία στα… ορυχεία

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.


Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΔΕΗ: Δεν υπάρχουν οφειλές προς ΛΑΓΗΕ - ΑΔΜΗΕ


Την ύπαρξη οφειλών προς τον Λειτουργό  Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ), τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) - συμπεριλαμβανομένου και του τέλους λιγνίτη €2/MWh - και τη ΔΕΠΑ διαψεύδει η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της. 
Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με δεδομένη τη μη ύπαρξη οφειλών της ΔΕΗ προς το ΛΑΓΗΕ, τα οποιαδήποτε θέματα ρευστότητας και οφειλών προς τρίτους του ΛΑΓΗΕ δεν έχουν σχέση με τη ΔΕΗ.
Επίσης, η ΔΕΗ αναφέρει ότι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί σημείωσαν μείωση τον Απρίλιο, καθώς, όπως έχει ήδη επισημανθεί στην από 20/04 ανακοίνωση της εταιρείας, η αύξηση του ρυθμού των αποκοπών από το Μάρτιο οδήγησε σε βελτίωση του ρυθμού είσπραξης των λογαριασμών.
Τέλος, η επιχείρηση σημειώνει πως η είσπραξη από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) για το Μάρτιο ανήλθε σε 205 εκατ. ευρώ.