Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Ποιες Εταιρίες θα Λάβουν Δάνεια 230 εκατ.-Τι Γίνεται με ΛΑΓΗΕ, Ιδιώτες

 
Δάνεια συνολικού ύψους 230 εκατ. ευρώ θα χορηγήσει σε ΔΕΗ και ΔΕΠΑ το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ αντίθετα η δανειοδότηση του ΛΑΓΗΕ μετατίθεται για αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ θα λάβει, εντός των επομένων ημερών, από το ΤΠΔ δάνειο 130 εκατ. ευρώ, για κεφάλαιο κίνησης και η ΔΕΠΑ περίπου 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να εξοφλήσει προμηθευτές της.

Οι δύο επιχειρήσεις έλαβαν προβάδισμα στη δανειοδότηση σε σχέσημε το ρυθμιστή του συστήματος ΛΑΓΗΕκάτι που σημαίνει ότι οι καθυστερήσεις στην εξόφληση ιδιωτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας είτε από ΑΠΕ είτε από μονάδες φυσικού αερίου θα συνεχισθεί.

Το ΤΠΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι εφόσον τα θεμελιώδη στοιχεία των εταιρειών δεν δικαιολογούν τη χορήγηση πρόσθετου δανεισμού και εφόσον δεν δοθούν εξασφαλίσεις, θα απαιτείται εγγύηση του Δημοσίου.

Ο ΛΑΓΗΕ με αρνητικά ίδια κεφάλαια δεν μπορεί επομένως προς το παρόν να δανειοδοτηθεί και ως εκ τούτου θαπεριμένει το σχηματισμό κυβέρνησης.

1 σχόλια:

  1. Γεια σε όλους,

    Το όνομά μου είναι η κα Μόνικα Roland. Ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο και είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; και είπα τον εαυτό μου ότι κάθε δανειστή που να σώσει την οικογένειά μου από την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάθε πρόσωπο που ψάχνει για το δάνειο προς αυτόν, μου έδωσε την ευτυχία για μένα και την οικογένειά μου, ήμουν στην ανάγκη ενός δανείου ύψους $ 250,000.00 για να ξαναρχίσω τη ζωή μου όλη, όπως εγώ είμαι ανύπαντρη μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτόν τον τίμιο και ΘΕΟΥ δανειστή φοβούμενος δανείου άνθρωπος που να με βοηθήσει με ένα δάνειο των $ 250,000.00 δολάρια ΗΠΑ, είναι ένας Θεός φοβάται τον άνθρωπο, αν είστε στην ανάγκη του δανείου και θα ξεπληρώσει το δάνειο παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον του πω ότι είναι η κα Μόνικα Roland, που θα αναφέρονται σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον κ. κ. James οστών μέσω e-mail: (bestloansfinance02@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή