Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ελκυστικά τιμολόγια από την Elpedison για τους πελάτες Μέσης Τάσης

Η Elpedison, μετά τη διαμόρφωση της προϊοντικής σειράς Energy Premium, για τη Χαμηλή Τάση, τόσο για Επιχειρήσεις όσο και για Νοικοκυριά, προχώρησε στη διαμόρφωση ειδικής προϊοντικής πρότασης και για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στη Μέση Τάση.
Συγκεκριμένα, για πελάτες με ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και 3 GWh ανά μετρητή, η ELPEDISON προσφέρει την προϊοντική σειρά Energy Plus, με τα προϊόντα Energy Plus High και Energy Plus Low.
Οι πελάτες, με συντελεστή χρησιμοποίησης από 25% μέχρι και 70%, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους με το προϊόν Energy Plus High ενώ οι πελάτες, με συντελεστή χρησιμοποίησης μέχρι 25%, καλύπτονται αντίστοιχα με το προϊόν Energy Plus Low.
Σε όποιον τύπο προϊόντος και αν ανήκει ο πελάτης της Μέσης Τάσης, επιλέγοντας την Elpedison ως Προμηθευτή για το ηλεκτρικό του ρεύμα, διασφαλίζει εύκολο υπολογισμό του κόστους ενέργειας της επιχείρησής του, ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, χωρίς ‘κρυφές’ χρεώσεις και ενιαία χρέωση για το σύνολο της ενεργειακής του κατανάλωσης, χωρίς επιμέρους επίπεδα ή άλλους περιορισμούς, δεδομένου ότι χρεώνεται για την κατανάλωσή του και μόνον, χωρίς χρεώσεις ισχύος και πάγιες χρεώσεις.
Ακόμα και για πελάτες στη Μέση Τάση, που πραγματοποιούν ετησίως κατανάλωση μεγαλύτερη από 3 GWh ανά μετρητή ή/και που έχουν συντελεστή χρησιμοποίησης υψηλότερο του 70%, η Elpedison προσφέρει λύση, αφού τους δίνει τη δυνατότητα για μια εξατομικευμένη πρόταση. Συγκεκριμένα, για τους πελάτες αυτούς, η Elpedison αναλαμβάνει να αναλύσει σε λεπτομέρεια το ενεργειακό τους προφίλ, βάσει των τελευταίων δώδεκα (12) λογαριασμών τους ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να διαμορφώσει στη συνέχεια πρόταση που να καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής τους.

1 σχόλια:

  1. υπάρχουν και άλλες ιδιωτικές εταιρείες που παρέχουν εκπτώσεις στους πελάτες μέσης τάσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή